A Tescónál hiszünk abban, hogy a helyi szervezetek, vásárlóink és munkatársaink összefogásával jobbá tehetjük környezetünket és fejleszthetjük a helyi közösségek életét.  Éppen ezért 2018. február 19-én immár negyedik alkalommal hirdetjük meg „Ön választ, mi segítünk” programunkat, melynek keretein belül olyan szervezeteket és közösségi programokat szeretnénk ismét támogatni, amelyek hozzájárulnak az áruházaink vonzáskörzetében élők, köztük vásárlóink és munkatársaink életminőségének javításához. Hisszük, hogy egy kis figyelmesség akár csodákra is képes lehet, s sokat tehetünk az olyan ügyekért, amelyek fontosak a vásárlóink, a munkatársaink, a minket körülvevő közösségek és a társadalom számára.

A korábbi évek sikerei és tapasztalati alapján a Tesco idén kibővíti „Ön választ, mi segítünk” pályázatát. A program kezdete óta először, körzetenként mindhárom, az áruházi szavazási szakaszba bejutó pályázatot támogatja. Az első helyezett 400 000 forint, a második helyezett  200 000 forint, a harmadik helyezett pedig 100 000 forint összegű támogatást nyer el. A pályázaton a kiválasztást ezúttal is a program szakmai partnere, a Magyar Adományozói Fórum szakértői végzik. A szavazásra bocsátott kezdeményezések közül a vásárlók döntik majd el, hogy melyik szervezet milyen mértékű támogatást nyerjen el.

A pályázat aktuális fordulójának legfontosabb mérföldköveit és dátumait:

Pályázatok benyújtása: 2018.02.19 – 03.29.

Vásárlói szavazás: 2018.05.07. – 06.04.

Győztes pályázatok kihirdetése:  2018. júniusában

Bővebb információt, a pályázat részletes leírását, a pályázati felhívást és a jelentkezési lapot megtalálja a http://tesco.hu/kozosseg oldalon.